Home
Menu
Zoek
Zoeken AnnulerenVoorbeeld van afbeelding

Logopedie op school


Sinds april 2021 heeft logopediepraktijk Punt een vestiging op de Don Bosco school. 


Alles draait om communicatie!

Je hele leven lang sta je in contact met andere mensen. Als logopedisten doen wij er alles aan om die communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.


Logopedie heeft alles te maken met praten, communiceren, uiten, begrijpen en begrepen worden. 


Je vrij voelen om te communiceren en het probleem openlijk kunnen bespreken is afhankelijk van een sfeer van vertrouwen. 


De behandeling heeft meer kans van slagen wanneer u zich betrokken voelt bij de gang van zaken en wanneer dat kan op een ongedwongen manier.


Wanneer wij werken met u of uw kind, vinden wij het belangrijk dat er een basis van vertrouwen is. Een persoonlijke aanpak is de norm binnen onze praktijk. 


Ieder mens is uniek met al zijn bijzonderheden en talenten. 


Wij hopen op een prettige samenwerking en op een goede behandelperiode. Heeft u vragen over de behandeling of andere zaken dan kunt u ons natuurlijk altijd aanspreken. 


Wij vinden het van groot belang dat u zich daarin vrij voelt. Gaat het om een onderwerp dat wat meer tijd vergt dan zullen wij een afspraak met u maken


Wilt u meer weten over onderzoeks- en of behandelmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd bereid om onze werkwijze en de mogelijkheden toe te lichten.Onze logopediste is aanwezig op woensdag en  donderdag. 

Logopedie wordt volledig vergoed vanuit het basispakket,  wel is er een verwijzing van huisarts of specialist nodig.  


Voor meer informatie over logopedie kunt u terecht op onze website. www.logopediepraktijkpunt.nl

Ons mailadres is: info@logopediepraktijkpunt.nlTelefonisch zijn we bereikbaar op 078-6120722