Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren


LOGOPEDISCHE BEHANDELING OP SCHOOL

BIJ TAALREIS LEREN KINDEREN COMMUNICEREN MET PLEZIER 

Er is een logopediepraktijk gevestigd in de Don Bosco, namelijk Logopediepraktijk Taalreis. Taalreis is een logopediepraktijk gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van communicatieproblemen bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Een behandeling is erop gericht het kind plezier te laten beleven in communiceren. We hebben een groot aantal specialisaties in huis, waarbij onderzoek en behandeling van meertalige kinderen een belangrijke plaats innemen.

Hoe doen we dat?
Wij gaan voor toegankelijkheid en laagdrempeligheid. Daarom voeren we behandelingen uit dicht bij het kind, vaak gewoon op school, en bieden mogelijkheden voor online behandeling ‘op afstand’. Logopedie is erg breed, kinderen kunnen onder andere terecht voor: spraak- en taalproblemen, maar ook voor moeilijkheden op het gebied van: stem, stotteren, afwijkend mondgedrag, moeilijkheden met eten en drinken, spelling, beginnende geletterdheid, etc.

Vergoeding van de logopedische behandeling gebeurt via de eigen ziektekostenverzekering van de ouders (logopedie zit in het basispakket en wordt op verwijzing van de huisarts geheel of gedeeltelijk vergoed).

Wat vinden wij belangrijk bij Taalreis?

Betrokken

Onze betrokkenheid bij cliënten, samenwerkingspartners en het werkveld zorgt voor individuele oplossingen voor elk probleem.

Leuk

Kinderen leren het meest wanneer ze plezier maken. Daarom zorgen we ervoor dat logopedie bij Taalreis leuk is. Binnen en buiten de behandeling staat een gezellige sfeer voorop.

Open

Een open houding over de organisatie en behandelingen brengt iedereen verder. Zo laten we cliënten meebeslissen over de behandeling en verschaffen hun inzicht in de voortgang. Ook nemen we op eigen initiatief deel aan landelijke kwaliteitscontroles.

Koploper

Taalreis loopt voorop in het ontwikkelen en implementeren van innovaties die meerwaarde hebben voor cliënten. Wij zetten ons in om nieuwe methoden en technieken voor cliënten toegankelijk te maken.

Voor meer informatie over Logopediepraktijk Taalreis of logopedie in het algemeen kunt u kijken op www.detaalreis.nl. Ook kunt u uw vraag over de ontwikkeling van uw kind stellen via Facebook, op www.facebook.com/spraaktaalspreekuur.