Nieuwsbrief van maandag 15 december 2014

 

Geachte ouders/verzorgers,

 

KERST

De bomen staan in de klassen. De grote kerstboom staat in de hal, met dank aan de ouders, die hem zo mooi hebben opgetuigd. De eerste twee adventvieringen hebben we gehad. Kortom: de kerstsfeer zit er goed in op onze school. In de klassen zijn de brieven meegegeven ter voorbereiding van het kerstdiner. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u deze stellen aan de leerkracht van de (basis)groep.

Zoals u vorige week al kon lezen starten we me een lampionnenoptocht. Deze start om 17.30 uur. Zorg dat uw kind op tijd is, want we vertrekken op tijd. Om 18.00 uur zijn we terug in de klas en kan het kerstdiner beginnen. Let op: wij verwachten alle kinderen, die avond op school. Het diner is rond 19.00 uur afgelopen. Vanaf 18.45 uur – 19.15 uur komen er warme dranken op het schoolplein voor wachtende ouders.

Echter, de weersverwachtingen voor komende woensdag zijn ongunstig. Komende woensdagochtend nemen we een besluit of we de lampionnenoptocht en de bijeenkomst op het schoolplein door laten gaan. Wanneer we dit niet door laten gaan, krijgt u woensdag een extra brief mee.

Op donderdag 18 december houden wij de kerstviering in de kerk met leerlingen en leerkrachten. Ook u, als ouder, bent van harte welkom om vanaf 10.00 uur de viering in de kerk bij te wonen. De viering duurt tot uiterlijk 11.00 uur. Op vrijdag 19 december zijn alle leerlingen vrij en start de kerstvakantie.

 

SCHOOLTIJDEN

Een compliment aan alle kinderen, die dag in, dag uit, keurig op tijd op school komen. Echter, het gebeurt de laatste tijd vaak, dat er kinderen te laat op school komen. Het is de taak van de ouders om te zorgen dat de kinderen op tijd zijn. Zoals u weet gaan onze deuren om 08.25 uur open, en starten we in de groepen om 08.30 uur. Mocht het gebeuren dat u een goede reden heeft dat uw kind niet of later op school komt, bel dan even naar school toe. Het heeft onze voorkeur om dit tussen 08.00 uur en 09.00 uur te doen.

 

MOBIELE TELEFOONS

Een groot aantal van onze bovenbouwleerlingen heeft een mobiele telefoon. Daar is niets mis mee, maar als het niet noodzakelijk is, dat de leerlingen een telefoon bij zich hebben, dan kunnen ze hem evengoed thuis laten. Dan kan er ook niets mee gebeuren. In de school moeten onze leerlingen hun telefoon namelijk altijd uit hebben. Zo bent u weer op de hoogte.

 

Alvast, namens het gehele team een hele fijne vakantie en prettige feestdagen.

 

Wij verwachten alle kinderen weer op 5 januari in 2015!

 

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Vriendelijke groeten, mede namens het team,

 

Serge Bomius

 

Gratis intakegesprek Informatie aanvragen